Title: Prosecuting info Part II;
More little 'system shocks' explaining.

  

The letter nr 02/
De brief nr 02.

 

Homepage         Story index        Letter index        

  
Posted 16 April 2003  

Zaak: Maartje Doetz tegen (verdachte) Reinko V, deel II.
Datum aangifte: Ergens in Oktober 2001.

  
Opmerking 1 (vooraf): Wat fijn om ook deel II te kunnen schrijven, ik voel mij heel goed als ik mij probeer voor te stellen wat het vorige schrijven aan emotie heeft opgeroepen bij de diverse locale&bijzonder geachte gerechts employees& soortgelijk politie spul. 
Ja heerlijk, dit is net wat jullie nodig hebben. Misschien komt er nu wat snelheid in het spul, maar ik denk het toch van niet. Immers in augustus 2002 zou ik al 'binnen enkele weken' voor de rechter komen? Wederom 'lafbek' kwalificatie&classificatie door bekwaam statisticus.

Opmerking 2 (vooraf): Heerlijk voorafje bij dit tweede schrijven is een grappig 'moreel dilemma'. Mag ik bijvoorbeeld schrijven 'Die MBO agentjes vinden de emoties van een blond krampkutje veel belangrijker dan die 3000 doden van een paar maand eerder'? Mag dat?
Ja, dat mag. Klinkt wel wat ruw, maar de opzet van het geheel is zodanig dat alle 'juridische aanvallen' uiteindelijk de '11 september kwestie' moeten beantwoorden. 

Opmerking 3: In deel II zoom ik in op de politie gedragingen van nov, dec&jan na de aangifte. Vooral het aspect van 'systeem schok' is van belang in dit tweede 'briefje'. 

Geachte dames en heren procureur,  

Heerlijk, deel twee alweer van onze merkwaardige correspondentie (u geeft immers steeds geen antwoord, heeft u net als ik geen geld voor een nieuwe cartridge of is er iets anders?). Wat is trouwens uw mening over het begrip 'Blonde krampkut' in samenhang met 'MBO agentjes'? Mag dat soms niet? Maar dit is toch een kletsverhaal, ik hoor u steeds zeggen dat die samenhang tussen Reinko en al dat 11 september gedoe volkomen kletskoek is. Nou dan mag ik toch best mijn bewondering uitspreken voor het enthousiastme waarmee MBO uniformpjes de waardigheid van blonde dames verdedigen?

Oh heerlijk, ik voel de haat al oprijzen en ik koester mij in de warmte van deze haat. Later in dit schrijven, in deze brief zal ik het kacheltje verder opstoken maar eerst procederen wij verder met de definitie van 'krampkut'.

Krampkut := Overmatige contractie van vaginaal spieweefsel. Belangrijkste oorzaak is overmatig gebruik van geweld tijdens of voorafgaand aan sexuele delicten.

Zonder in details te treden kan ik zeggen dat het ongeveer 3 tot 6 maanden tijd kost (en de 'nodige' inspanning natuurlijk) en dan is het verschijnsel 'krampkut' ineens weg, ach ja verachte dames en heren procureur er zijn vele wortels aan mijn haat tegen jullie. Jullie gezamelijk domheid is natuurlijk ook van belang maar die pogingen om mij als één of andere gestoorde sexuele delinquent neer te zetten missen helaas een realistische grondslag. Wederom moet ik benadrukken dat het doodjammer is dat die OVJ van laatst niet dood is gegaan... (Of ga ik nu te ver? Voor mijn gevoel helemaal niet want ik meen dit toch echt, bovendien is dit toch heel mooi en 'feminien' gedrag? Je gevoelens uiten?)

_____________________________________________

Maar ik dwaal af want dit zou over 'systeem schok' gaan. Hoe kom je van opdringerige agenten af die van mening zijn dat zij blonde krampkut moeten beschermen? (Nogmaals, dit 'verhaaltje' berust natuurlijk niet op werkelijke gebeurtenissen...). Ja, hoe kom je daarvan af? Nou, ik deed het volgende:

 

De (dappere) agenten stonden steeds met hun VW busje aan de kop van de Zwanestraat, normaal gesproken kwam ik door de oude Ebbingestraat en dan lieten de dappertjes mij even merken dat ze me wel in de gaten hielden. (Waarschijnlijk signalering via het video systeem en dus via het hoofdburo).
Na drie a vier keer was ik dat wel zat en daarom ging ik de volgende keer via de oude Boteringestraat en met relatief grote snelheid. En inderdaad, zoals verwacht, reden de dappere agentjes weg vlak voordat ik bij de Zwanestraat was (rechtstreekse confrontatie kan men blijkbaar niet aan....).
De dappere agenten wisten nu misschien ook niet goed wat nu te doen en zij gingen daarom de Herestraat in (opmerking: de Herestraat loopt evenwijdig met de straat waarin de blonde engel woont, blijkbaar het te beschermen object). Ik achter de politie auto aan en zij slaan verderop naar links via het Hoogstraatje (richting huis van het te beschermen object in de Gelkingestraat). 

Voorzichtig kijk ik om de hoek en inderdaad staan het VW busje verderop te wachten met de richtingaanwijzer naar rechts, er komt geen verkeer aan maar zij rijden niet door.
Ik ga een tiental meters terug om snelheid te maken en ga met een flinke vaart voorbij de zijweg, de dappere agenten zien dit in de achteruitkijk spiegel en slaan dan direct af naar rechts en gaan richting Zuiderdiep.

Natuurlijk ga ik niet verder richting Zuiderdiep en keer om en ga ook het Hoogstraatje in naar de Gelkingestraat. De VW met de dappere agenten is dan natuurlijk verdwenen, zij zullen wel op het Zuiderdiep naar mij op zoek zijn.

_____________________________________________

Nou, dat was alles. Maar daarna heb ik geen last meer gehad van overdreven aandacht. Ze moeten zich wel dom gevoeld hebben, juist waar ik 'niet mocht komen' was makkelijk te bereiken door gewoon achter ze aan te gaan. Oersimpel, en al met al een kleine systeemschok want later heb ik geen last meer van ze gehad.

Nu ik het trouwens toch over dit 'bescherm onderwerp' heb; als ik op de fiets, te voet of met de auto ging dan gebeurde er helemaal niets. Alleen op skeelers werd ik blijkbaar herkend, al met al dus duidelijk geen pluim voor de locale politie want als ik kwaad gewild zou hebben was dat een koud kunstje geweest...

_____________________________________________

 

En dan zijn we alweer aan het einde van deze uiterst merkwaardige correspondentie die over zuiver fictieve materie gaat. Zal ik een stuk of tien van deze fictieve brieven schrijven? Het lijkt misschien wel een beetje grof maar geloof mij maar, het kan echt nog veel erger hoor...
Zeg mijn lieve lezertjes, zullen die laffe overheids dienaren op deze fictieve brieven reageren? Mijn voorspelling is dat er weer eens helemaal niets gaat gebeuren, ze wachten misschien nog steeds tot ik een keertje echt 'flip'. Maar helaas, dat doe ik niet. Netjes en langzaam bouw ik de spanning op en elk volgend 'fictief briefje' zal wat groffer zijn.

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten aan uwe conitieve hoogheden waarvan de maat onmeetbaar is,

 

 

 

Reinko Venema, (the shaker of prosecuting crease).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oops, oops this was rough! This sure was rough writing and what will the long term outcome of this be?
Will the local courts get a bit of speed now and soon make the trial of the next cases against me? Or are those cases suddenly put into 'sepot' (=depot) too? You just never know with these folks, you just never know.

And was it wrong for me to name 'her name' or was this wise? After all, a long time ago I mentioned this possibility and now it is done. It is just done, sorry for the inconvinience but again to many months did go by. But this sure is 'on the border', that hefty 'soul advice' might be unwise in the long run. Who knows, we just wait and see what the future has in store for some of us and what echo's from the past mulitply in dangerous ways.  

  

 

 

 

Title: I want my Taliban axe back from the local crap tellers.
Anthrax is still puzzling my mind, can it be some real coincidence? I hope it is, that would be nice and making stuff more 'juridical safe'....

 

_____________________________________________________________

Homepage         Story index        Letter index