Title: Prosecuting info Part IX;
We scale up roughness gradually, we do.

  

The letter nr 09/
De brief nr 09.

 

Homepage         Story index        Letter index        

  
Posted 21 April 2003  

Zaak: Maartje Doetz tegen (verdachte) Reinko V, deel IX.
Datum aangifte: Ergens in Oktober 2001.

  
Opmerking 1 (vooraf): Liefde vreugde en blijdschap is in mijn hart. Het is een intense emotie en ik geniet van de vreugde en van de blijdschap, Dat komt niet van het mooie weer maar vanwege dat wat ik noem 'Witte Woensdag'. Misschien denkt u van 'witte woensdag'? Wat is dat en is er dan ook een Zwarte Woensdag? Ja, er is ook een Zwarte Woensdag, ik las het in de krant en dus is het waar. Woensdag 29 januari 2003 is een zwarte woensdag volgens een 63 jarige rechter die wijsheden sprak over de 'War on Drugs'. . .  

Opmerking 2 (vooraf): Heerlijk voorafje bij dit derde schrijven is een grappig 'moreel dilemma'. Mag ik bijvoorbeeld schrijven 'Die MBO agentjes vinden de emoties van een blond krampkutje veel belangrijker dan die 3000 doden van een paar maand eerder'? Mag dat?
Ja, dat mag. Klinkt wel fris, duidelijk iemand met een eigen mening. 
Zal ik 'juridisch gelul' krijgen van deze uitspraak? Misschien wel, maar het geheel is zodanig opgezet dat alle 'juridische aanvallen' uiteindelijk de '11 september kwestie' moeten beantwoorden. Nou, veel succes mijn geliefde hondelul verlengstukjes. 

Opmerking 3: In deel IX is deze opmerking nr 03 overduidelijk alleen maar vaginale vulling. Het zij zo, print dit dus uit. Daarna knip je deze opmerking deel 3 uit en breng dit zorgvuldig in op 'de juiste plaats'. Dank u voor het aanbrengen van de vaginale vulling op de juiste plaats.

 

Geachte dames en heren van de diverse relevante overheidsdelen,  

 

Fris van de lever beginnen wij met complete rudiculisatie van juridisch hersenweefsel. Het weke hersenweefsel is in dienst van de bewoners van het IBG gebouw. Het weke juridische hersenweefsel wist mij namens deze bewoners te vertellen dat zij niet onverdeeld gecharmeerd waren van de aandacht die ondergetekende aan het IBG gebouw gaf in augustus 2002. De brutale vlerk was zelfs van mening dat Reinko Venema minstens 18 duizend Eurotjes moest betalen, een lijstje met explicitering van de schade was in het schrijven van het weke hersenweefsel bijgevoegd. Maar het weke juridisch hersenweefsel hield zelfs nog een slag om de arm en schreef duidelijk minstens 18 duizend Eurotjes want... En dit is spannend, en dit is briljant van het weke juridisch hersenweefsel, de SchudderVanLanden moet citeren;

Daar waar u stond, daar zijn allemaal kleine glassplintertjes tussen de tegels terecht gekomen. Hierdoor kan in de toekomst schade en lekkage ontstaan in het archief. Daarom moeten deze tegels uitgelicht worden en vervangen en deze kosten komen nog hieroverheen voor uw rekening.

Ik was verbijsterd, ik wist weer eens instantaan dat er een hele grote afstand is tussen de gangbare denkwereld van het gemiddelde juridische hersenweefsel en mijn eigen hersenweefsel. Deze ontboezeming van het weke juridisch hersenweefsel is zonder meer briljant, ik wist helemaal niet waar het archief was! En ik wist helemaal niet dat het dak van het archief zo zwak was, mijn complimenten. Echt briljant!
Voorwaar voorwaar ik zeg u, al de overheidsdienaren die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten zitten allemaal in dezelfde equivalentie klasse van briljantie. 

Natuurlijk moest ik schriftelijk aan het weke hersenmateriaal van het IBG gebouw mededelen dat men de schade maar op de USZO moest verhalen, zij zijn een belangrijke bron van bijzonder significante gebeurtenissen en met 18 duizend (+??) Eurotjes is nog niet eens 1% van één miljardste deel van de 'totale schade' betaald. 
Nou ik het toch over de USZO heb, waar is dat oude mannetje eigenlijk? Dat oude mannetje dat waarschijnlijk rapport uitbrengt aan de Hoge Raad ofzo? Of zit ik helemaal fout met mijn classificatie van dat oude mannetje (beige/bruin kleurige jas, wandelstok (? weet ik niet meer zeker...)). Nou?

________________________________________

Ho ho ho, nu grijpt de editor even hevig in; 'Reinko, dit begint bijna leuk te worden. Terug naar de missie en maak nasty nasy brieven voor het weke juridisch hersenweefsel svp!'. Oops, Reinko krijgt een corrigerende tik op de vingers. Nou dan maar iets nasty, het is een verhaaltje en ik heb het in een blauw font gezet, je kan het zien als een gelijkenis met betrekking tot Frits (Frits is de forenzen shrink en gaat rapport uitbrengen aan.... ja aan.... aan week juridisch hersenweefsel! Goed geraden! Nou, hier is het verhaaltje:

Een paar dagen geleden was ik de hele dag al zo geil als boter, maar ik had ook steeds van die aanvallen van kwaadheid naar dat stomme openbaar ministerie. Ik probeerde mij steeds voor te stellen hoe op 'witte woensdag' die vrouwelijke gevangenis bewaakster was dood geslagen met een stuk gereedschap. Maar niets hielp, wat ik ook fantaseerde.

Ruiger spul, dat had ik nodig en ik ging weg naar buiten om wat te sporten en plotseling zag ik haar. Oh, wat mooi maar ze was duidelijk veel en veel te jong, maar wat een mooi kontje en wat een mooie borsten. Dit was mooi, zo mooi. Oh, ik hield het niet meer en begon met haar te praten. En ze trapte er nog in ook, en ze zei iets als 'Maar meneer..' en ik met mijn duivelse grijns van 'Ik meneer?' en zo lief zei ze 'Maar dat bedoel ik niet zo.' Even later wees ik gewoon van 'daarheen' en ze deed het ook nog!
Rustig leuk keuvelend zijn we ruim 300 meter verder, hier is het rustig zat. En ik sla toe, ik denk niet na, ik.....

Oops, we doen maar een beetje 'censura on dominicus' maar als dit een flimscript zou zijn dan zou hier nu een expliciete en ontzettend groffe verkrachtings scene staan. Ja, het is zo grof dat zelfs ik het niet kan navertellen en ik kom niet één keer klaar maar zelfs twee keer. De tweede keer is echt goed en ik voel zelfs wat pijn aan de wortel van mijn penis, zo hard en pijnlijk is het eind van de tweede golf van contractie die de laatste sperma eruit perst. Ik begin weer te ontspannen en bijna doe ik mijn ogen weer open en plotseling:

Ja plotseling is er een fel schijnsel van twee koplampen en ik ben gevangen in het lamplicht. Verschrikt trek ik mijn pik terug uit het meisje, ik hoor zelfs een duidelijke plop en zij huilt nog steeds zachtjes. Fuck het is een politie auto, één van de agenten is eruit gekomen en met het pistool op mij gericht komt hij dichterbij; 'Ja langzaam opstaan jij, handen omhoog en langzaam achteruit.'
Ik doe wat hij zegt en langzaam sta ik op en doe een paar stappen naar achteren, bij het opstaan kijk ik naar mijn lul en het bloed en de sperma stromen ervan af.

'Wat is dit godverdomme?' vraagt de agent aan mij. Hij ziet natuurlijk ook wel dat dat meisje veel te jong is, misschien 12 of 13 en ze ligt daar te huilen. Ik probeer nog iets van 'Mijn vriendin' maar de agent krijgt een vreselijk agressief trekje om zijn mond. De agent in auto heeft ondertussen assistentie gevraagd, zomaar floep ik eruit 'Ik heb een stikkie gerookt.'
Ja, de perfecte zet. De agent verslapt plotseling en laat ontspannen zijn revolverhand langs zijn zij vallen. 'Godverdomme, hebben we zoiets en dan een stikkie! Godverdomme!'
Ik probeer nog van 'Maar ik heb niet geïnhaleerd en het was mijn allereerste stikkie' maar de agent is onverbiddelijk; 'Doe uw handen naar beneden, fatsoeneer uw kleding (wijst op de lul uit mijn broek) en u gaat nu naar huis. Wij hebben belangrijk werk te doen, hier is duidelijk een ernstig delict gepleegd en u gaat nu weg anders hindert u het onderzoek.'
Dit is bizar denk ik en ik probeer nog van 'Maar ik heb haar verkracht, wel twee keer snoeihard en ik was van plan om haar met mijn bijl in stukken te hakken zo...'. Maar ik kan kletsen als Brugman, de agent kijkt bozer en bozer en wil mij nu echt weg hebben.

Dan komen er twee extra auto's bij, drie agenten komen op ons toegelopen. De eerste agent heeft zijn pistool allang opgeborgen en met een duidelijk hoorbare klik zijn holster afgesloten. Één van de drie nieuwe agenten; 'Wat hebben we hier, kan deze meneer ons meer zeggen over dit?' (En zij wijst naar mijn halfstijve lul waar nog steeds wat bloed&sperma afdruipt). 'Nee, hij heeft een stikkie gehad.' (zegt de eerste agent). 'Ach shit nee toch? Shit wat nu? Ach ja, je hebt gelijk, ik zie het al; meneer heeft een gemodificeerde broek aan en dat shirt is ook veel te creatief. Vast zo'n creatieveling, meneer??' (Strenge agente met blond haar kijkt meneer strak aan, meneer Venema voelt direct dat de agenten niet echt van dat creatieve spul houden.)

Nou ja, ik loop maar weg en doe mijn broek weer dicht en ga naar huis. Dit is toch te zot voor woorden denk ik, maar ja wat wil je? Terwijl ik weg loop hoor ik de eerste agent luidruchtig klagen van 'godverdomme, heb je gewoon een kat in het bakkie en een perfect heterdaadje en dan gvd gvd een stikkie! Shit shit shit!' De grote blonde streng ogende agente (voor filmisch gebruik; minstens cup D en een perfect symmetrisch gezicht) troost een beetje en drukt haar borsten even terloops tegen de eerste agent terwijl ze zegt; 'Ach het geeft niet, met een stikkie is het op voorhand hopeloos. Bovendien, kijk nu eens naar dat daar (wijst op het meisje dat nog steeds ligt te huilen op de grond); Dat is toch maar een moslimsletje, daar gaan wij niet teveel papierwerk aan besteden'. 'Kom we gaan!' zegt ze. En alle agenten lopen rustig naar hun auto en één voor één rijden ze weg.

 Einde van het verhaal met het stikkie

Ja, wat moet je hier nu mee? Leuk verhaaltje of niet? Lees het nog eens rustig door, analyseer het spel met de emoties. Een ragfijn spel en een leuk spel, maar het kan ook fout gaan. Het kan ook goed fout gaan, en dat is mijn fout geweest, ik heb de gevolgen van dat wat nu de 'provocative pages' heet nooit goed ingeschat van tevoren. Eigenlijk had ik helemaal niets ingeschat, niets.

Doe dat eens, dat analyseren van het spel met de emoties. Voor het geval dat dit weer 'heel veel tijd kost' wil ik vragen 'Doe het eens snel, de tijd rent weg&schiet eens op.'

________________________________________

Maar geen van deze brieven is compleet zonder ridiculisatie van Frits (eigenlijk was het niet Frits maar een collega en het is uit het eerste of tweede gesprek bij de forenzen):

Reinko: Ik denk dat ik 'iets' met die aanslagen van 11 september te maken heb.
Frits: Dat is duidelijk een waan, dat komt van drugs. 
Reinko: Ik heb zo langzamerhand na veel onderzoek een vrij uitgebreide theorie over terreuraanslagen.
Frits: Dat kan wel zo zijn, maar als u zulke kledij aan heeft dan zal niemand u serieus nemen. 

Reinko nog min of meer wanhopig iets kleinschaligs erin gooien; 'Maar zelfs met die stomme ruiten van de rechtbank was er vlak daarna iemand die er ook 10 of meer uitmepte!' Maar Frits zou Frits niet zijn als Frits niet binnen een paar seconden in staat is om uit te leggen dat er natuurlijk al vele jaren lang een continue reeks van steeds een ruig dozijn eruit gemepte ruiten bestaat. Mijn werk was hooguit een schakel onafhankelijk van de ketting... Ja, ook dit was vreselijk briljantTM, zelf was ik niet helemaal overtuigd van het statistisch gehalte van deze 'reeks van schakels' uitspraak maar de pure en consequente ontkenning van wat dan ook, van echt alles is zo mooi.

Ja, zo mooi. Het is niet voor niets dat de Minister van Informatie van Irak een bijzonder geduchte concurrent heeft aan Frits. 

_________________________________________________  

 

 

En dan zijn we alweer aan het einde van het negende deel in deze uiterst merkwaardige correspondentie die over zuiver fictieve materie gaat. Zal ik een stuk of tachtig van deze fictieve brieven schrijven? Het lijkt misschien wel een beetje grof maar geloof mij maar, het kan altijd nog veel erger hoor...
Zeg mijn lieve lezertjes, zullen die laffe overheids dienaren op deze fictieve brieven reageren? Mijn verwachting is dat er weer eens helemaal niets gaat gebeuren, ze wachten waarschijnlijk nog steeds tot ik een keer eens echt 'flip'. Maar ik ben geen Flipje uit Tiel.
Ja, ik heb er wel zin in; een echte 'WaoOnDrugs' en dat zo vlak na Iraq. De generaal onder de naam Franks zei vlak voor de Iraakse oorlog 'We don't do body counts.'.
Reinko zegt; Ik ook niet in dit 'local Nam'. (&Wie helpt, ja wie helpt?)

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten aan uwe conitieve hoogheden waarvan de maat onmeetbaar is,

 

 

 

Reinko Venema, (the NightmareOnWallStreet).
 

 

 

 

 

 

 

 

Title: Iwo ladies in search of their infinite justice. 
  Click on the pic to go to the relevant parts of the TimeLine 
UnderTitle: Feeding local authorities with wisdom. 

 

_____________________________________________________________

Homepage         Story index        Letter index