A letter to the tax usher Alexander Dijk, take this letter serious
please my dear Alexander and my dear government. 

 

  Homepage         Disclaimer to these pages      Part XXIII        Part XXIV        Index to birth of Kweb

 

  
Back to Part 24

 

Posted 11 August 2003

Only a copy, or a cache, of the content of the letter I wrote today to the tax usher. This tax usher feels the obligation to raid my house and I think I cannot tolerate this kind of behavior. Sorry in case I did not pay all my 'open bills' but lately I do not have much 'paid' work anymore you know, also I do not feel very responsible for all the things that happened to my little company and the rest. Indeed the basic rule is one is obligated to make some kind of living oneself but sorry I have better things to do lately, sorry. 

Tax usher shall I axe your body to death? Because the lesson of Folkert van der Graaf implies you get all the attention in the world once you kill somebody in person, like he did with bold Pim... But the paradox is that when you kill by the dozen you never get any attention whatsoever, that is strange but it is a powerful knowledge. So will there be Bali-bang-bang soup in Holland or will there be five churches bombed? Who knows this? I don't, I don't. 

 

Aan: Dhr. Alexander Dijk & Superieuren bij deze lokale belastingdienst.

Van: Dhr. Drs. Reinko Venema, Bedumerstraat 33, 9716 BB Groningen.

 

Groningen, 11 augustus 2003.

 

 

Onderwerp: Heftige retaliatie in bloed, 12 Nederlanders dood en 5 bommen in kerken van Christelijke orgine.

 

Hallo Alexander,

Drie keer zal ik het aan jullie vragen morgen, drie keer zal ik vragen van 'Beseft u de consequenties van uw handelen wel goed?' Als mijn ideeën over deze Nederlandse overheid correct zijn dan zullen jullie drie keer netjes 'Ja' zeggen en daarna gaat u over tot de orde van de dag.

Ik zal op een heftige en vooral bloederige wijze retaliatie geven, vijf bommen in Christelijke kerken is dat wat deze overheid minimaal nodig heeft. Alexander toen je de laatste keer hier was toen vertelde ik je toch dat ik mij wat zorgen maakte omtrent het concept 'Bali-bang-bang soep' binnen de Nederlandse grenzen? Volgens mij snaptje je toen niet helemaal dat ik dit ironisch bedoelde, deze overheid moet maar eens een paar bijlslagen incasseren. Dat is goed voor haar ziel.

Bomaanslagen in kerken? Hee, dat is lang geleden dat zoiets gebeurde! Tja, als deze overheid geen oog heeft voor mijn werken dan moet ik maar een ander liedje zingen. Het standaard liedje van 'BAM' en veel bloed, van uiteengespatte lichamen en van grote aantallen invaliden en zwaar gewonden, net zo makkelijk Alexander. Net zo makkelijk.

Nee nee, als deze overheid nog steeds niet snapt wat mijn werken zijn en nog steeds niet wil snappen wat mijn rol in de 11 september aanslagen was dan is het tijd voor een 'wijze les'. Een les gedrenkt in bloed en heel veel lijden, want zonder heftig en hartstochtelijk lijden zal er geen wijziging zijn van haar cognitieve inzichten. Het zij zo, ik heb mijn best gedaan en blijkbaar heb ik gefaald. Nu is het tijd voor de overheid om te falen en nadat het weer eens 'BOEM!' is dan zullen de Balkenende lafbekjes zeggen van 'Wij hebben alles gedaan om dit te voorkomen maar die duivelse terror figuren zijn zo onvoorspelbaar.' Dat zal het Balkenende lafbekje zeggen Alexander, echt waar.

Verder heb ik besloten om niet expliciet te vragen om executie van Arjen Erkel (hoewel dat een koud kunstje zou zijn, leverantie van mijn verzoek zou waarschijnlijk binnen 24 uur daar zijn) ga ik ook niet vragen om hem te sparen in geval van een overheids raid op mijn woning. Sorry dat ik geen geld heb, ik heb alleen maar 'macht' in de aanbieding dus laat ik jullie maar met 'macht' betalen. Deze zogenaamde 'macht' is een nogal bloederige macht maar dat is nu eenmaal een kenmerk van ware macht, geloof je me niet? Nou kom maar op dan morgen... Kom maar op.

Als laatste wil ik graag nog even verzoeken om dit briefje te faxen naar de officier van justitie die over de volgende parketnummers gaat, deze officier van justitie heeft de vorige week goed en grondig op zijn flikker gehad middels een paar autobommetjes in de diverse landen. De parketnummers zijn: 18.051404-02 / 18.051562-02 / 18.070574-02.

Succes met het spul, vergeet niet domheid heeft zo zijn prijs en die prijs heet bloed. Veel bloed, sorry. Toch met vriendelijke groeten en doe mij een lol en zet eens wat druk op die verzameling lafbekken die zich de Nederlandse overheid noemen. Werk ze zogezegd...

 

 

Reinko Venema.

 

____________________________________

And there is a bit more text from behalf of the War Tribunal, the Tribunal simply outlaws the local laws because the Tribunal has the authority to do so. Simple and efficient.

____________________________________

Bijlage bij de brief van 11 augustus. Aanzegging van het Oorlogs Tribunaal.

Aan: Dhr. Alexander Dijk & Superieuren bij deze lokale belastingdienst.

Van: Dhr. Drs. Reinko Venema, Bedumerstraat 33, 9716 BB Groningen.

 

 

 

De aanzegging / aanwijzing voor de Nederlandse belastingdienst is als volgt:

Met ingansdatum 11 september 2001 (dus met terugwerkende kracht) draagt het tribunaal aan deze belastingdienst op om af te zien van alle belastingen op het bezit van auto's door dit tribunaal. Momenteel is er nog maar 1 auto geregistreerd door dit tribunaal, u kent het kenteken waarschijnlijk wel. Het merk is Toyota, type Corolla bouwjaar 1990 of 1991.

Tengevolge van de bevoegdheid van het Tribunaal om lokale wetgeving naar eigen inzicht wel of niet toe te passen bent u verplicht om de aanwijzingen en aanzeggingen van dit Tribunaal op te volgen. Dit alles met inachtneming van zorgvuldigheid en redelijkheid.

Het behoeft weinig betoog dat weigering met zekere sancties beloond zal worden, het is aan u om een keus te maken in deze. Maak aub niet de fouten die de rest van de Nederlandse overheid al zo lang en zo consequent maakt, want er is in deze maand absoluut geen genade meer voor dat wat heet de Nederlandse overheid.

Deze aanzegging is geldig voor onbepaalde duur, dus in principe voor altijd.

 

 

 

 

Einde bijlage.

 

 

 

 

  

That was it, in case you can read Dutch the content speaks for itself. 

 

 

Back to Part 24

 

 
 

End of extra text.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

  Homepage         Disclaimer to these pages        Part XXIII      Part XXIV        Index to birth of Kweb