A letter to the GAK people, for a lot of reasons I am not so
very fond of those people. They contribute to 
the so called 'big silence' too. 
That is a pity, just
a pity...

(In Dutch)

  Homepage         Disclaimer to these pages      Part XXIII        Part XXIV        Index to birth of Kweb

 

  
Back to Part 24

 

Extra text to 15 August 2003
Posted 19 August 2003

Only a copy, or a cache, of the content of the letter I wrote yesterday to the so called GAK people. The GAK is some organization that organizes the payment to unemployed people (like me). The reasons that I am unemployed right now are not important, important is the fact that a whole lot of people are only playing coward and only playing slave to the Americans that is keeping me so poor as I am right now.
The reason that I place this little letter is found in the fact that I truly tried on a lot of occasions to talk some kind of sense into their heads. But I failed time upon time and now we are right after a series of bombs again it could be wise to repost this into this collection of stories too. 

 

Aan: GAK afd WW. Bijlage bij werkbriefje.
Van: Reinko Venema, sofi nr = 1146.59.266

 

 

 

 

Bijlage met toelichting op het werkbriefje.

Onderwerpen: 1) Een grapje.
2) Denkt u ook niet dat 'augustus maand = knal maand'?
3) Nogmaals het verzoek om 'War Tax' (= Oorlogs Belasting) te betalen, wederom op vrijwillige basis.

 

Beste mensen,

 

1) Een grapje: Reeds vorig jaar heb ik aan het Openbaar Ministerie te Groningen in diverse brieven laten weten dat ik, Reinko Venema, de zogenaamde 'centrale figuur' ben in dat wat heet de War on Terror (= de Oorlog tegen Terreur). En een lol dat ze daar toch hadden bij dat OM, ach ach wat een lol.

En dit jaar kreeg ik een uitnodiging om op 15 augustus voor de politie rechter te verschijnen in verband met het vernietigen van een gebouw, het gerechtsgebouw aan het Guyotplein om precies te zijn.... Wat een grap hè? (Ik lachte mij haast dood.)

Nou ja, snapt u ook waarom er zoveel knallen waren wereldwijd voor 15 augustus, het is allemaal zo simpel mensen. Zo simpel...

2) Denkt u ook niet dat deze maand een echte knalmaand is? Waarom noem ik dit nog een keer? Wel, behalve het gedrag van het OM zijn er veel meer wortels aan deze beslissing. Ook het gedrag van bepaalde GAK medewerkers is hierin van belang geweest.

Ik wil graag dat u (een copie van) deze bijlage geeft aan die vrouwelijke GAK arts waar ik diverse keren op bezoek ben geweest en die ik diverse keren heb uitgelegd hoe de zaken in elkaar zitten. Helaas heeft zij categorisch en consequent genegeerd om ook maar enig onderzoek te steken in de 3066 doden van 11 september 2001. Dit noem ik 'Falen als expert, falen als dokter.'

Daarom wil ik graag dat zij een officiële reprimande krijgt, deze maand is nog lang niet om en er zijn alweer een hele zoot (extra) doden. Als deze arts gewoon haar werk goed had gedaan was dit allemaal niet nodig geweest.... Daarom wil ik graag dat zij dit ook even leest! Haar naam weet ik zo niet meer, zoek dat zelf even uit svp & bvd voor de moeite.

3) Vorig jaar in de zomer heb ik ook al een aantal brieven aan het GAK verzonden met het verzoek om op vrijwillige basis te beginnen met het betalen van zogenaamde War Tax. Hooguit 1% van uw persoonlijk inkomen en nogmaals het is op vrijwillige basis. Het is niet mijn bedoeling om er zelf rijk van te worden, met 3000 Eurotjes in de maand heb ik de komende jaren zat inkomen. Maar ik wil mijn budget voor mijn Oorlogs Tribunaal (een internationale organisatie die tot doel heeft het gelegenheid geven van het voeren van oorlog, zogenaamde gewapende krijg, indien twee partijen dit wensen te voeren) graag nog voor een deel binnen hebben gedurende mijn leven.

Dus vermenigvuldig dit schrijven of zet het even op het netwerk zodat éénieder die dat wenst de inhoud kan lezen. Verder is het natuurlijk van het grootste belang dat u met z'n allen zoveel mogelijk van de verhalen leest die een omschrijving geven van het zogenaamde gedachtengoed van dhr. Venema. (Ik noem dat ook wel het gedachtengoed van het verhaal, want het verhaal schrijfs zichzelf steeds, dat is één week voor elf september begonnen.... Leuk hè?).

 

Nou dat was het eerst weer, misschien wil de Officier van Justitie die over de parketnummers 18.051404-02 / 18.051562-02 / 18.070574-02 gaat ook wel een faxje van dit schrijven. Met die gasten ben ik ook nog niet klaar maar dat is weer een heel ander chapieter zoals dat heet. Met vriendelijke groet van uw nederig dienaar,

 

 

Reinko Venema.

  

That was it, in case you can read Dutch the content speaks for itself. 

 

 

Back to Part 24

 

 
 

End of extra text.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

  Homepage         Disclaimer to these pages        Part XXIII      Part XXIV        Index to birth of Kweb