A next letter to the local courthouse, not that it will help
a lot because it could very well be they are still
waiting until I use the axe. Or am I
wrong with this expectation?

 

  Homepage         Disclaimer to these pages      Part XXIII        Part XXIVb        Index to birth of Kweb

 

  
Back to Part 24b

 

Posted 21 August 2003

And now letter nr zillion or so to the local courthouse employees. It was of interest to observe that the courthouse session from 15 August was more or less suddenly canceled but I still do not know any reason for this.
And since I do not trust this government any longer on a lot of points I simply have to wait until they act again. But in the meantime it could be wise to lay some responsabilities where they belong, so is the actual and factual behavior of this local courthouse a very important root to all those bombs around the planet from lately.

But will they accept this vision? Very likely not, this is just letter number zillion or so...   

 

Aan: De politierechter & OVJ te Groningen.

Van: R. Venema, Bedumerstraat 33, 9716 BB Groningen.

 

Groningen, 21 augustus 2003.

Onderwerpen: 1) Omzetting schikkingsvoorstel in een 'verplicht' War Tax aanslag van 40 duizend Euro &

2) Het hoofdelijk verantwoordelijk stellen voor de grote hoeveelheid 'bom-doden' in augustus.

(Brief oa bij de parketnummers 18.051404-02 / 18.051562-02 / 18.070574-02.)

 

 

 

Beste mensen,

 

Zoals ik u al vermeldde in de brief van 29 juli 2003 is in de maand augustes het gemiddelde aantal doden per dag door het zogenaamde internationaal terrorisme gestegen van ongeveer 6 naar 10 a 11 (of meer). Misschien vraagt u zich af hoe ik dit op 29 juli al kon weten, misschien zit u weer te lachen in uw stoel; dat weet ik allemaal niet.

Ik weet alleen dat ik de verantwoording heb u deze brief te schrijven met de volgende inhoud:

Aangaande punt 1) De omzetting van het schikkingsvoorstel in een verplichtte War Tax, mijn motivatie is als volgt:

Gedurende ongeveer 10 maanden heb ik u vele schiftelijk informatiebronnen doen toekomen (brieven, stencils bij de deur uitdelen etc) verder is er een uitgebreide bron van infomatie op het internet (zie de inhoud van de bovengenoemde parketnummers voor de internet bron) waarin ik poog te demonstreren dat ik (Reinko Venema, woonachtig in Groningen) de zogenaamde 'centrale figuur' ben in dat wat heet de War on Terror.

Nu we bijna een jaar verder zijn mag ik concluderen dat u consequent en consistent totaal niets doet om één en ander te verifieren dan wel te onderzoeken, gezien het feit dat in de maand augustus hat aantal terreurdoden op een duidelijk significant hoger nivo ligt heeft een belangrijke implicatie. Deze implicatie is de volgende; 'Willens en wetens en bij uw volle bewustzijn heeft u het risico genomen om mijn inzichten in deze terreur materie volslagen en hartgrondig te negeren. Hoewel ik u eind juli duidelijk maakte wat de gevolgen van uw gedrag zouden zijn voor de maand augustus heeft u niets maar dan ook helemaal niets ondernomen om deze gevolgen te voorkomen. Dit alles geeft als eindconclusie dat uw gedrag daadwerkelijk een grote bijdrage levert aan het totstand komen van dit internationaal terrorisme omdat u mij constant en consequent hindert in de uitoefening van dat wat nodig is om dit internationaal terrorisme in relatief goede banen te leiden.'

In plat Nederlands: 'U bent laf en u bent dom.'

Omdat het aard en het wezen van het zogenaamde Oorlogs Tribunaal erop gericht is om de hoeveelheid terreur in civiele gebieden te minimaliseren in geografische omvang en tijdsduur en u duidelijk een zeer hinderlijke factor bent voor dit Tribunaal zeg ik u het volgende: U heeft tot eind augustus de gelegenheid om contact met ondergetekende op te nemen en u heeft tot eind augustus de tijd om deze 40 duizend (verplichtte) oorlogsbelasting te betalen.

Nogmaals; U bent, net als ik, verantwoordelijk voor de gevolgen van uw eigen gedrag. En daarmee zijn we bij punt 2 aangekomen:

Aangaande punt 2) Vanwege de gedragingen van het OM in deze was ik genoodzaakt om de 'civilie barriere' in terreur aanslagen weg te nemen tot 15 augustus (de gedragingen van andere partijen gaf noodzaak tot verlenging tot 1 september, maar dat is niet de verantwoording van het OM en de politierechter in deze).

Daarom stel ik u bij deze verantwoordelijk (zowel persoonlijk als uw organisatie) voor alle extra doden die er gevallen zijn, u kunt zelf wel opzoeken van het normale 'gemiddelde' is en dit vergelijken met het resultaat van de maand augustus.

Waarschijnlijk zal het nog enige tijd duren totdat de relevante details het publieke domein bereikt hebben, dat is jammer en betreurenswaardig en totaal niet zoals ik het ingeschat had in de weken vlak na 11 september 2001. Nee, ik dacht in mijn naïviteit van 'hooguit 2 misschien 3% extra en dan zijn we er wel'. Ja, hooguit 3% van 3066 is ongeveer 90 extra doden en dan moeten we er toch wel zijn (en dat als alles maar dan ook alles tegen zou zitten).

Deze verwachting is niet uitgekomen, het loopt in de vele dozijnen procenten en in hoge mate van waarschijnlijkheid is er een complete tweede (of derde) '11 september' nodig om de informatie in het publieke domein te krijgen.

Dat is jammer, maar de boodschap van deze brief is hierbij overgekomen en daarom is het tijd om hiermee te stoppen.

Met vriendelijke groet, uw nederig dienaar van 'de waarheid' (wat is dat dan, de 'waarheid'?) groet u,

 

 

 

Drs. R. Venema, vertegenwoordiger en representant van het Oorlogs Tribunaal.

 

 

 

______________________________________________ 
 

 

 

 

 

 

Back to Part 24b

 

 
 

End of extra text.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

  Homepage         Disclaimer to these pages        Part XXIII      Part XXIVb        Index to birth of Kweb