The infinite dream part II &
finally the @Home Front is there.

  

  

  Homepage         Disclaimer to these pages      Part XXIV        Part XXVb        Index to birth of Kweb

 

  
Back to Part 25b

 

Posted 29 September 2003

Of course it is of importance to understand that the concept of 'Social Quantum Mechanics' has to be applied to the quotes below. It all 'could be true' in the sense that some Opera 5 emerged for some local electricity seller under the name of Essent Retail. 

But on the other hand this pile of 47 meters high scaffold parts could be a plain accident either. I don't know and you don't know and if you knew would you tell me? 
And now enjoy the quotes found:

  

Essent info found, just some info around some accident.

 

29 september 2003 17:07 

GEERTRUIDENBERG - De vier mensen die zich nu nog in de stoomketel van de Amer 9 centrale bevinden, zijn opgegeven. Dat is maandagmiddag op een persconferentie bekendgemaakt.

 

Volgens burgemeester M. Meijer van Geertruidenberg zijn alle opties om de vier slachtoffers nog levend uit de ketel te halen bekeken. "Dit is de moeilijkste beslissing uit mijn loopbaan als burgemeester." De vier, twee Amerikanen en twee mannen van Turkse komaf, liggen waarschijnlijk op een hoogte van 10 tot 20 meter.

De kluwen steigermateriaal begint op een hoogte van 47 meter in de 85 meter hoge keteltoren. Het gaat naar verwachting zeven dagen duren voordat al het materiaal is verwijderd. Om dat te kunnen doen, worden abseilers ingezet.

Reddingswerkers hadden eerder op de dag het lijk geborgen van het vierde slachtoffer van het ongeval in de Amer 9 centrale. Omstreeks het middaguur was al bekendgemaakt dat de man was overleden

Reddingswerkers hadden met stalen kabels het steigermateriaal boven de man gestabiliseerd en hem er daarna uitgehaald. Het is nog niet duidelijk welke nationaliteit de man heeft. Hij is nog niet geïdentificeerd.

In de stoomketel van de Amer 9 centrale lagen nog twee Amerikanen en drie mannen met een Turkse achtergrond. Twee Amerikanen en een Turkse man werden zondag en maandagochtend vroeg met lichte verwondingen gered. Een van de Amerikanen mocht zondagmiddag het ziekenhuis al verlaten. De andere twee liggen daar nog ter observatie.

 

________________________________________

Commentaar: Dit alles zijn gewone feiten, Amer 9 enzo met 4 Amerikaantjes erin en meer van dat. Het volgende feit is veel leuker:

________________________________________

De Arbeidsinspectie is zondag onder verantwoordelijkheid van een officier van justitie met een onderzoek naar het ongeval begonnen. Afhankelijk van de feiten die dit oplevert, kan een strafrechtelijk onderzoek volgen.

________________________________________

Commentaar: Holy Moses, nou als daar zo'n fantastische Nederlandsche officier van justitie zijn of haar licht op laat schijnen dan weten we het wel... Ik zeg gewoon niets meer, dit zootje blubber is wel zo randdebiel dat ik daar geen woorden aan wil verspillen, zeg kuttekopjes van het openbaar ministerie waarom kunnen wij niet gewoon eens praten over vliegtuigen in Milanese hoogbouw, schietpartijen tijdens wiskunde examens in Erfurt en bijv. dat wat jullie 'zwarte woensdag' noemen lijkt mij ook een leuk onderwerp van discussie....

Nou ja, blubber zootje, zie het allemaal maar. Ik ken jullie denknivo een beetje nu en ik denk dat ik met Opera 5 bij centrale Amer 9 makkelijk wegkom. Dag lulletjes!

 

 

  

  

Title: The Weasel Award for Weasel journalism goes to North America. 
 

 

Title: The Weasel Award for management goes to Essent retail corpsoration. 
           

 

Back to Part 25b

 

 
 

End of extra text.

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

  Homepage         Disclaimer to these pages        Part XXIV        Part XXVb        Index to birth of Kweb