Title: Prosecuting info Part VIII;
Weer een beetje meer, meer van wat? Van anthrax!

  Hoe langer ik wacht hoe meer details boven komen drijven. Altijd, ja altijd passen die details mooi in 'de theorie'. Dat kan ik ook niet helpen, de theorie is simpel, overzichtelijk en bovenal toepasbaar. Zovele kleine maar ook grote details zijn relatief eenvoudig te verklaren en inpasbaar binnen 'de theorie'. 
Maar wat is dan 'die theorie'? Heel simpel, het is zo:
Haat zaaiend / Tijdje wachtend / Vinger wijzend / Doden beklijvend.   

The letter nr 08/
De brief nr 08.

 

Homepage         Story index        Letter index        

  
Posted 20 April 2003  

Zaak: Maartje Doetz tegen (verdachte) Reinko V, deel VIII.
Datum aangifte: Ergens in Oktober 2001.

  
Opmerking 1 (vooraf): Verbazing, verbazing en nog eens verbazing is wat ik voel als ik denk aan medewerkers van zeker gerechtsgebouw in deze stad. Krijgen een rechtertje en een officiertje van justitie een briefje met maar twee kogeltjes erin (zij deden recent de 'Folkert vd G' zaak) en er is een paniek. En een ongerustheid, en een diepe zorgen die worden uitgesproken. Ach ach, de twee krijgen zelfs extra bewaking omdat ze twee kogeltjes over de post kregen. De stumpers, goed geslapen vannacht mijn twee kleine jongetjes, ach dat is schrikken toch?
Dus daarom gaat deze brief een beetje over anthrax, ja over de SongOfA zoals ik dat ook wel noem. 

Opmerking 2 (vooraf): Heerlijk voorafje bij dit derde schrijven is een grappig 'moreel dilemma'. Mag ik bijvoorbeeld schrijven 'Die MBO agentjes vinden de emoties van een blond krampkutje veel belangrijker dan die 5 anthrax doden'.?  Mag dat?
Ja, dat mag. Klinkt misschien niet zo politiek correct, maar als ik een homo was geweest zouden de agentjes dan met hetzelfde enthousiastme en met dit fanatisme werken? Geloven we dat nou echt? Kom nou....
Maar ach, het geheel is zodanig opgezet dat alle 'juridische aanvallen' uiteindelijk de '11 september kwestie' moeten beantwoorden. Het zal dus gradueel ruiger en ruiger worden, dank voor uw aandacht.

 

 

Geachte dames en heren van de relevante overheidsdelen,  

 

Na het rustige briefje op positie nummer 07 is toch echt wel weer tijd om even te roepen 'Driewerf hoera voor de fijne januari rotzooi in de HuizenDesGerechts!' Ja, een driewerf hoera. Oh oh, voel ik mij daar een piepklein beetje rauwe haat opstijgen? Ja, een klein beetje maar dat voelt wel goed.
En dan is het tijd om even te vragen; 'Wat is eigenlijk uw mening over die GGD arts die Koos van Dijk dood heeft laten gaan?' Mag ik de vrijheid nemen om misschien een klein deel van uw eventuele mening in te kleuren met een rood font?:

Misschien was het wel fout van die arts, maar het kan toch niet zijn dat zo'n toegewijde werker een serieuze carriere breuk op gaat lopen voor n of andere junk? Sorry maar er zijn grenzen, kijk gewoon het woord 'junk' dat zegt toch alles al? Misschien een foutje maar ach, die junk heeft er toch zelf voor gekozen? 

Ja, zo gaat dat vaak ik die kopjes van jullie. Zo gaat dat vaak, wie van mijn lieve lezertjes is nooit blij geweest op het moment dat hij of zij een junk eens goed kon afzetten? De hardnekkigheid waarmee men dat gewoon doet is een bijzonder interessant cultureel verschijnsel. Daarom zijn er zo van die dagen dat ik het best wel kan waarderen wat er zomaar op een januari dagje gebeurde, en ik heb op dit moment toch echt al een slordige 40+ dagjes helemaal niet van die duivelse drugs gehad! Zie je wel dat het heeeeel gevaarlijk is en dat je er heeeeel lang gek van blijft? Zie je wel!

Ik wil niet flauw doen, maar kijk bijv een naar de hardnekkige wijze waarop Frits wilde weten of ik nooit geprobeerd zou hebben om xtc te maken. (Frits is een forenzen shrink.) Dan zegt Frits wel van 'Ik moet onderzoek doen en dus van alles vragen' maar dat is lariekoek. Aan dat soort vragen kan ik zien dat er iets helemaal mis is met de 'grondhouding' en als dat al mis is hoe kan ik daar doorheen komen?

_______________________________________

Even alle gekheid op een stokje, in dit schrijven wil ik graag uitgebreid en in detail inzoomen (ja, nu weer met twee oo's en niet 'inzoemen'...) op anthrax. Trek even een uurtje uit om de tijdlijn op nr 05 te lezen (daar zijn ook nog meer relevante 'anthrax files' te vinden). Op dit moment staat min of meer vast dat de gebruikte anthrax niet per s van militaire bron hoeft te zijn, er zit geen coating op en is dus waarschijnlijk gewoon 'thuis gemaakt' met eenvoudige middelen.

Als u tijdlijn nr 05 gelezen heeft dan ziet u weer eens dat ik langzaamaan steeds meer gelijk krijg met mijn typische interpretatie van bepaalde gebeurtenissen. Ook nr 36 is in dat opzicht van belang, want dat kan een ondersteuning zijn van de 'haat hypothese' die in wezen ten grondslag ligt aan de 'trigger hypothese'. 
Zelf weet ik niet hoe significant de "Kinko's" ticket aankoop is, voor de statistici onder u: Dat is toch heel eenvoudig te beantwoorden? Hoeveel procent van de in Florida (anoniem) verkochte tickets gaan er via terminals van dat "Kinky's"? Is dit minder and 1 of 2 procent dan is het waarschijnlijk dat de geachte martelaar Atta daar een bepaalde boodschap mee heeft gehad. Het is toch zo simpel mijn beste overheidsdienaren, toch simpele 'micro terreur' of zo je wilt 'micro criminaliteit'. 

               

Maar even terug naar de anthrax, stel je nu eens voor dat ik geheel of gedeeltelijk wel gelijk heb met mijn versie van die anthrax en dat het inderdaad mijn schrijven van 20 september 2001 was die deze anthrax mailings deed losbarsten. In dat geval is er toch een kleine kans dat ik ooit eens met 'gelijke munt' iets terug krijg, niet van degene die die anthrax mailings gedaan heeft maar van iemand anders. En of andere 'partiotistische Amerikaan' misschien, weet ik veel. Ik schat de kans niet erg groot in, misschien 10 procent in 10 jaar tijd, geen idee precies (hangt ook af van toekomstige ontwikkelingen natuurlijk). Maar ik voel nu weer eens een flinke bult haat opkomen, pure haat en rauwe haat tegen het lokale openbaar ministerie. 

Ja, hele rauwe haat tegen lafbek huftertjes van het OM. Want in n van mijn allereerste brieven aan dit lafbek OM schreef ik al van 'En wat gaan we nu met de post doen? Waarom gebeurt er niets op dat gebied?' (De details weet ik niet meer zo).
En natuurlijk krijgen we geen antwoord, geen antwoord helemaal niets niets niets. Dus ik hoop dat u het met mij eens bent, maar de classificatie en de kwalificatie van bepaalde officieren van justitie als 'lafbek' is wederom een terechte keus. Laf zoals ik het nog niet vaak eerder gezien heb, lafbekken gewoon naar doodskist ruikende lafbekken.

Blijf vooral maar niets doen en blijf vooral dit alles maar negeren, blijf vooral denken dat ik vanzelf wel hiermee op zal houden. Blijf ook vooral denken 'Nog geen kwartje, nee nog geen dubbeltje naar vieze junk toe. Dat is zonde van het geld.' Ja ja varkentjes, ga vooral zo door, zal ik nog wat briljante uitspraken van jullie quoten? Ja, doen we:

_________________________________________________  

  • Als duizend kranten zeggen het is A, maar jij zegt het is B. Dan moet het toch A zijn? Want, dat zijn er duizend.
  • Het is jaren geleden al allemaal bedacht, in Afghanistan.
  • Jij zoekt alleen die details op die je verhaal ondersteunen, de rest laat je weg.
  • Het kan wel zes maanden duren voordat zo'n waan over is.

_________________________________________________  

Mijn commentaar kan kort zijn:

  • Ik heb een expliciet tegenvoorbeeld hiervan, het is te lang om uit te leggen hier maar het is zeer expliciet een ontkrachting van dit soort uitspraken. 
  • Ja, alle 'grote kraken' worden altijd jaren van tevoren tot in detail gepland. De maanden voorafgaand aan de uitvoering veranderd er altijd helemaal maar dan ook helemaal niets meer aan het 'grote plan'. (Echt waar).
  • Nee hoor, nieuwe feiten passen altijd binnen 'de theorie'. Ik ben zo lang op zoek geweest naar feiten (en details) die tegen 'de theorie' pleiten. Maar er is niets tegen dit alles gevonden, heeft u iets dan verneem ik dat graag.
  • Zes maanden waan? Ik heb nu al zo'n achttien maanden dit en het is alleen maar 'erger' geworden. (De waanzin zet door, of is het waarzin en dit laatste een onzin(woord)?) 

 

 

_________________________________________________  

 

En dan zijn we alweer aan het einde van det zevende deel in deze uiterst merkwaardige correspondentie die over zuiver realistische materie gaat. Zal ik een stuk of dertig van deze  brieven schrijven? Het lijkt misschien wel een beetje saai maar geloof mij maar, het kan altijd nog veel erger hoor...
Zeg mijn lieve lezertjes, zullen die laffe overheids dienaren op deze fictieve brieven reageren? Nee, natuurlijk niet. Immers als ik maar vijf keer hun ruiten stuk sla dan zijn ze van mening dat 'Wij zijn ons van geen conflict met de man bewust.' Als zij dat na vijf keer ramen inslaan denken dan zullen ze absoluut niet op 8 van deze briefjes reageren. Nee hoor, echt niet, dat is immers strijdig met de 'lafbek hypothese'. 

 

Met vriendelijke groeten aan uwe conitieve hoogheden waarvan de maat onmeetbaar is,

 

 

Reinko Venema, (the butcher of Manhattan, oops; zuiver 'theoretisch' natuurlijk).

 

 

Homepage         Story index        Letter index

  

Titel: De lafbek-hypothese van naar doodskist ruikende randdebielen?

Homepage         Story index        Letter index