Title: Prosecuting info Part VI;
Want a good copy to 11 September 2001?

  

The letter nr 04/
De brief nr 04.

 

Homepage         Story index        Letter index        

  
Posted 17 April 2003  

Zaak: Maartje Doetz tegen (verdachte) Reinko V, deel IV.
Datum aangifte: Ergens in Oktober 2001.

  
Opmerking 1 (vooraf): Wow wow, nummer vier is alweer hier. Wat zal ik als opmerking 1 plaatsen? Werderom het feit dat ik de complete aanklacht uit oktober 2001 zal filen? Maar ja, dan moet er wel wat schot in die rechtszaak komen anders ga ik niet naar mijn advocaat toe.
Of zeggen dat al met al de regels voor omgang met verdachten hier in Nederland best wel ok zijn, alleen dan moet je wel wat gekwalificeerd personeel hebben...

Opmerking 2 (vooraf): Heerlijk voorafje bij dit vierde schrijven is een grappig 'moreel dilemma'. Mag ik bijvoorbeeld schrijven 'Die MBO agentjes vinden de emoties van een blond krampkutje veel belangrijker dan die 3000 doden van een paar maand eerder'? Mag dat?
Ja, dat mag. Klinkt misschien niet zo politiek correct, maar als ik een homo was geweest zouden de agentjes dan met hetzelfde enthousiastme doorwerken? Geloven we dat nou echt? Kom nou....
Maar ach, het geheel is zodanig opgezet dat alle 'juridische aanvallen' uiteindelijk de '11 september kwestie' moeten beantwoorden. Het zal dus gradueel ruiger en ruiger worden, dank voor uw aandacht.

Opmerking 3: In deel IV zoom ik in op niets bijzonders. Nou ja, misschien dit: Kent u die groene metaalkleurige vliegjes? Die vliegjes willen graag hun eitjes leggen in min of meer zieke of verzwakte dieren. Daarom stel ik mij zo voor dat zij rond de (symbolische) anus van 'vrouwe justitia' vliegen en daar met veel succes hun eitjes kwijtraken. 
Later gebeurt het wonder; De eitjes komen uit en de worpjes eten en eten dat het een lieve lust is en de ingewanden van vrouwe justitia (een vreemd soort van 'heroine hoer' trouwens...) worden allemaal opgegeten.
Ha, dit is mijn 'positieve emotie' van deze dag (het is maar symbolisch hoor).

 

Geachte dames en heren procureur,  

 

Oops oops, de laatste dagen krijg ik helemaal geen groeten meer van bepaalde moslims die verderop in mijn straatje wonen? Hoe kan dat nou toch mijn lieve dames en heren procureur, weet u dat? Nee natuurlijk weet u dat niet, u weet niet veel en van wat u wel weet is minstens de helft lariekoek. Zal ik u zeggen waarom ze misschien niet meer groeten? Ik denk dat zij een beetje aan hun 'thee water' voelen dat er weer wat aan staat te komen.

Wat staat er dan aan te komen? Nou misschien ga ik dat hele 11 september gedoe nog maar eens in detail herhalen (want met herhaling van het experiment bewijst een wetenschapper toch de juistheid van de theorie?). Ik denk dat u denkt dat dat niet kan, daarom wil ik graag een paar eenvoudige details van het (nog ongeschreven) verhaal vertellen:

Het zal een redelijk grof verhaal zijn, het gaat over een oudere man die een sexueel delict pleegt met een negen jarig meisje. Niet één maal, maar vele malen en over langere tijd; de oude man is een machtige man en zijn sociale omgeving is totaal niet in staat om hier mee om te gaan (=acceptatie proces).
De oude man heeft zelfs een baard en het verhaaltje zal een verhaaltje met 'plaatjes' zijn. 

In detail, content van die paar 'plaatjes': oudere man met baard die zijn penis daadwerkelijk binnen het negen jarige meisje heeft. Laat ik u nu even op de juridische kanten van het geheel drukken:

In verband met wetenschappelijk onderzoek mag men kinder porno bezitten en bestuderen. Dat is alles wat ik ga doen, want ik wil min of meer wetenschappelijk verantwoord kijken of het geheel van 11 september nog een keer herhaald kan worden. Ik heb namelijk een vrij uitgebreide theorie over die aanslagen en daar heb ik nog wat meer bevestiging voor nodig. Van daar, zie het maar als een experiment.

Misschien voelt u de dimensies van het geheel al een beetje, wie zal ik de rol van 'oudere man met baard' doen toekomen? Ja ja, u voelt vast al iets in de verte aankomen. Het is vast die oude man waarvan velen vrijwel dagelijks opmerken dat er 'vrede' op deze oude man is. Gewoon een simpele een relatief eenvoudige herhaling van dat wat ik tegenwoordig de 'provocative pages' noem. Nu zal het heftiger zijn, maar geen opportunistisch gedoe ofzo nee nee gewoon wat ik noem 'de waarheid eruit rammen'. 

Het is toch zo simpel om dit alles nog eens een keer te herhalen? Helaas merk ik bij de diverse overheidsdienaren waar ik mee te maken krijg alleen maar onbegrip.
Hoe kan dat? Welke idioot snapt nu helemaal niets van het rijtje 'Provoke, wait, point&harvest'? Het is toch zo makkelijk om het hele 11 sept gebeuren te herhalen?

Elke idioot ziet toch die levensgrote open zenuw in het islamitische geloof ten opzichte van vrouwen? Elke idioot weet toch welke 'waarde' zij aan 'maagden' toekennen en bovenal welke 'waarde' (=sperma) men geeft aan diegenen die duidelijk geen maagd meer zijn?

Dat is toch een makkie jullie debieltjes? Het is toch een makkie om het nog eens te doen? Denk daar maar eens over na, maar wat gaan jullie in je thee pauzetjes zeggen? Vet lachen met 'Dat lukt hem toch nooit'? En nog harder lachen met 'Hij denkt echt dat 11 september van hem kwam'?

Ja ja, als je maar lol hebt. Vind ik ook, ik heb lol en jullie ruiken nog steeds een beetje naar doodskist uit Milaan en omstreken (Erfurt misschien?&Hoe komen mensen tot hun daden?). Wedden dat jullie denken dat je lekker fris ruikt? Wedden?

 

_________________________________________________  

Goed, wij naderen het einde van dit schrijfel al weer. Hopelijk hebben jullie nu een beetje minder die constante en brede grijns van het lachen op jullie bekjes. Want humor is natuurlijk een belangrijk deel van het geheel, maar lang niet alles is leuk bedoeld mijn beste mensen.

Dus helaas en nog steeds verblijf ik met gevoelens van de grootse minachting (Voorbeeld van mijn verachting; denk eens aan dat justitieële Donner lulletje, dat lullige ministertje van justitie, ja dat domme lulletje dat er helemaal prat op gaat om ook echt nooit op dat moeilijke internet te zitten. Dat Donner lulletje dat waarschijnlijk een abbonement op de Trouw heeft en heel misschien vanuit die denkwereld iets moet deponeren over Reinko, ach ach wat zal het lulletje gaan debiteren en/of deponeren? Dag dag lulletje, dit soort lulletjes moet vooral op 'D-day' wachten want dat komt vanzelf. Nou dag lulletje Donner, misschien tot briefje nr vijf.) 

 

_________________________________________________  

 

En dan zijn we alweer aan het einde van det vierde deel in deze uiterst merkwaardige correspondentie die over zuiver fictieve materie gaat. Zal ik een stuk of tien van deze fictieve brieven schrijven? Het lijkt misschien wel een beetje grof maar geloof mij maar, het kan echt nog veel erger hoor...
Zeg mijn lieve lezertjes, zullen die laffe overheids dienaren op deze fictieve brieven reageren? Mijn voorspelling is dat er weer eens helemaal niets gaat gebeuren, ze wachten misschien nog steeds tot ik een keertje echt 'flip'. Maar helaas, dat doe ik niet. Netjes en langzaam bouw ik de spanning op en elk volgend 'fictief briefje' zal wat groffer zijn.
Ja, ik heb er wel zin in; een echte 'showdown' zo vlak na Iraq. De generaal onder de naam Franks zei vlak voor de Iraakse oorlog 'We don't do body counts.'.
Reinko zegt; Ik ook niet in dit 'lokale feestje'. (&Wie helpt?)

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten aan uwe conitieve hoogheden waarvan de maat onmeetbaar is,

 

 

 

Reinko Venema, (the cutter of Donner lulletjes).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oops, oops this was rough! This sure was rough writing and what will the long term outcome of this be?
Will the local courts get a bit of speed now and soon make the trial of the next cases against me? Or are those cases suddenly put into 'sepot' (=depot) too? You just never know with these folks, you just never know.

And was it wrong for me to name 'her name' or was this wise? After all, a long time ago I mentioned this possibility and now it is done. It is just done, sorry for the inconvinience but again to many months did go by. But this sure is 'on the border', that hefty 'soul advice' from the first letter might be unwise in the long run. Who knows, we just wait and see what the future has in store for some of us and what echo's from the past mulitply in dangerous ways.  

 

 

 

 

Title: I want my Taliban axe back from the local crap tellers.
Anthrax is still puzzling my mind, can it be some real coincidence? I hope it is, that would be nice and making stuff more 'juridical safe'....

 

_____________________________________________________________

Homepage         Story index        Letter index